Sejmi

Sejem Kozmetike 2010 v Celju

sejem Celje

V februarju 2010 smo se udeležili sejma kozmetike v Celju, kjer smo imeli velik razstavni prostor v velikosti 25 kvadratnih metrov.
Predstavljali smo IPL+RF laser naprave, ki združujejo IPL laser tehnologijo in radiofrekvenco (RF), natančneje bipolarno radiofrekvenco. Poleg IPL+RF laser naprav smo predstavili tudi novost: CAVI SONIC ULTRA SLIM – sistem za oblikovanje telesa, za nekirurško liposukcijo, za odpravo celulita, za izvajanje liftinga obraza, napenjanja kože na rokah in telesu.
Predstavili smo tudi prvi sistem za kvalitetno in neškodljivo beljenje zob v kozmetičnih in frizerskih salonih.

Od IPL laser naprav smo predstavili model IPL CARMEN, ki je najnaprednejši sistem v svojem razredu. Gre za manjšo napravo, ki tehta okoli 30 kg in je namenjena uporabi v manjših salonih, kjer ne želijo zaostajati za konkurenco. Gre za samostojno IPL laser napravo, brez radiofrekvence.
Poleg modela IPL CARMEN smo predstavili model eLite ABBIE (IPL+RF) laser naprava, ki je ravno tako namizna naprava, vendar že močnejša in z boljšim ter močnejšim hlajenjem.

Mogoče smo pozabili omeniti, da smo prvi predstavili naprave z vodnim hlajenjem, ne le naprave – glavne enote, pač pa tudi ročnika – aplikatorja. Površine s katero se dotikamo kože. S tem smo dosegli, da ne moremo povzročiti opeklin, kar je pri večini konkurenčnih naprav redna praksa, hkrati pa lahko na račun kvalitetnega hlajenja površine ročnika IPL laserja uporabljamo višjo moč.

Oglejte si galerijo slik: