Sejem kozmetike Dodir Pariza 2013

Tudi letos smo sodelovali na sejmu kozmetike ”Dodir Pariza” v Beogradu 12 in 13. oktobra 2013. Kot je običajno, se na sejmih sklepajo nova poznanstva in iščejo nove priložnosti poslovnega sodelovanja. Tudi v Beogradu je bilo tako, sejma so se udeležili obiskovalci celotnega področja bivše skupne republike.

Continue reading

Sejem Kozmetika, Celje, februar 2011

V februarju 2011 se je odvil drugi sejem s področja kozmetike. Tudi tokrat je ART-PE  razstavljal   naprave in se tako predstavil  širši strokovni javnosti. Na sejmu smo se srečali s prenekaterimi cenjenimi poslovnimi partnerji, katerim se tudi tukaj, ob tej priložnosti, zahvaljujemo za obisk. Spoznali smo nekaj konkurence, spregovorili kakšno “modro”, predvsem pa navezovali nova znanstva.

Continue reading

sejem Celje

Sejem Kozmetike 2010 v Celju

V februarju 2010 smo se udeležili sejma kozmetike v Celju, kjer smo imeli velik razstavni prostor v velikosti 25 kvadratnih metrov.
Predstavljali smo IPL+RF laser naprave, ki združujejo IPL laser tehnologijo in radiofrekvenco (RF), natančneje bipolarno radiofrekvenco. Poleg IPL+RF laser naprav smo predstavili tudi novost: CAVI SONIC ULTRA SLIM – sistem za oblikovanje telesa, za nekirurško liposukcijo, za odpravo celulita, za izvajanje liftinga obraza, napenjanja kože na rokah in telesu.
Predstavili smo tudi prvi sistem za kvalitetno in neškodljivo beljenje zob v kozmetičnih in frizerskih salonih.

Continue reading