Sejmi

Sejem kozmetike Dodir Pariza 2013

Tudi letos smo sodelovali na sejmu kozmetike ”Dodir Pariza” v Beogradu 12 in 13. oktobra 2013. Kot je običajno, se na sejmih sklepajo nova poznanstva in iščejo nove priložnosti poslovnega sodelovanja. Tudi v Beogradu je bilo tako, sejma so se udeležili obiskovalci celotnega področja bivše skupne republike.

Nad odzivom obiskovalcev smo bili zelo zadovoljni, saj večina lastnikov salonov in njihovih zaposlenih stremi k temu, da nenehno izboljšujejo ponudbo v svojih salonih in s tem pridobivajo nove stranke ter posledično zaslužijo več. Lahko bi rekli, da se v teh negotovih časih zavedajo, da je ključno biti korak pred konkurenco.

V sklopu našega razstavnega prostora smo predstavili že dobro poznani IPL+RF laserski napravi eLite Car in Carmen, multifunkcijsko napravo eBeauty DBT11, diodni laser M808, napravo za kavitacijo SlimLine CAVIRF ter strojčka za pedikuro Waterspray in Double. Predstavitvene tretmaje smo izvajali na prenosni masažni mizi Fox-2217A, za boljšo držo in lažje izvajanje predstavitve pa je bil v pomoč ergonomski delovni stol Fox-1025C.

Predstavili smo tudi Beauty derma roler, kateri je navduševal s ceno in instrumente za pedikuro in manikuro pri katerih je vedno pozitiven odziv obiskovalcev.

Udeležencem sejma smo predstavili tudi sladkorno pasto Cleopatra. Poleg cene jih je najbolj navdušilo to, da je popolnoma naraven proizvod in da po depilaciji ne prihaja do vraščenih dlak in razdražene kože. Salonski uporabniki so se odločali za nakup 1400g pakiranja (Strong, Soft in Intimate), obiskovalci, kateri pa so jo kupili za domačo uporabo, pa za 400g pakiranje (Strong in Soft).

Večina obiskovalcev si je bila enotna, da v kozmetičnem salonu danes ni več mogoče ponuditi kvalitetnih storitev brez najnaprednejših naprav za izvajanje tretmajev, za katere vlada največje zanimanje. Ter, da je potrebno ves čas slediti trendom v kozmetiki in se prilagajati tržišču.

Za zaključek naj povemo le še to, da nas veseli, da je med lastniki salonov še vedno moč občutiti pozitivno razmišljanje, ter ,da se še vedno trudijo svojim sedanjim in bodočim strankam izpolniti njihove želje po svojih najboljših močeh.

Ob tej priložnosti naj tudi vam zaželimo še mnogo uspehov v vašem salonu,

Vaš ART-PE team.